Kundvagnen är tom
ÄNDRA VALUTA
TEHANDELNS NYHETSBREV
- nya produkter, evenemang, osv.

Senaste produkter

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta bergamottolja från Italien. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och stark bergamott smak med naturlig ...

Pris efter rabatt
Pris 10,43 €
Rabatt

Svart te med mjuk arom. Teet får sin smak från äkta päronolja. Alla ingredienser är organiska och 100 % naturliga. Bryggt te har en fyllig och läcker päronsmak med naturlig söthet.

Grundpris med moms 5,16 €
Pris efter rabatt
Pris 4,65 €
Rabatt -0,51 €

Läcker kombination av kinesiskt grönt sencha och äkta italiensk citronolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te är mycket smakligt och har en härlig citronnyans.

Pris efter rabatt
Pris 8,37 €
Rabatt

Läcker kombination av indiskt svart te och äkta italiensk citronolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te har en vacker mörkorange färg och en smak som är både fyllig och naturligt ...

Pris efter rabatt
Pris 8,48 €
Rabatt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta apelsinolja från Spanien. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och söt apelsinsmak.

Pris efter rabatt
Pris 6,92 €
Rabatt

Svart keramisk tekanna med en kapacitet på 0,8 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Stilig och kan maskintvättas.

Pris efter rabatt
Pris 23,16 €
Rabatt

Vitt keramisk tekanna med en kapacitet på 0,8 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Stilig och kan maskintvättas.

Pris efter rabatt
Pris 16,28 €
Rabatt

Finländska pepparmynta i hög kvalinen, som kan användas till exempel som örtte eller att grydda teblandningar. Peppermynta är den starkaste myntan och väldigt läckert. En av de bästa örtteer!

Pris efter rabatt
Pris 5,41 €
Rabatt

Finländska svartvinbärblad av hög kvalitet från den senaste skörden. Läckert och populärt koffeinfritt örtte som smakar aromrikt och svartvinbärsartigt. Smaken är naturligt söt och mjuk.

Pris efter rabatt
Pris 5,22 €
Rabatt

Ett starkare osmaksatt svart te från Kina. Innehåller teblad som har rullats till små ”nystan”, som öppnar sig i vattnet. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Pris efter rabatt
Pris 4,47 €
Rabatt

Läcker anisisop är en ansedd örtteört. Den bryggda drycken har en grönaktig färg och smaken är en härlig kombination av stark naturlig sötma, anis och grönt te med lakrits- och karamellnyanser.

Pris efter rabatt
Pris 5,41 €
Rabatt

Sugrör i metall, som har en sil i ena ändan. Teet avnjuts genom att man suger med munnen medan sildelen är bland tebladen. Det här är det traditionella sättet att dricka mate-te på.

Pris efter rabatt
Pris 12,36 €
Rabatt

Äkta kattmynta med hög kvalitet av den senaste skörden. Utmärkt och läckert örtte, som är naturligt koffeinfri. Bryggt dryck har en litet besynnerlig smak, som är en kombination av mynta, citrus och hampa. Smaken blir mjukare och mer ...

Pris efter rabatt
Pris 6,04 €
Rabatt

Osmaksatt vitt te av högt kvalitet från distriktet Lin Yun i Kina. Unga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te har naturlig söthet och en lätt smak med nyanser av frukt.

Pris efter rabatt
Pris 8,16 €
Rabatt

Ett av världens mest ansedda örtteer från den senaste skörden. Parklindens färskplockade blommor har torkats så att deras naturliga eteriska oljor har sparats. Bryggd dryck är ljusgul och har en elegant smak med nyanser av honung och ...

Pris efter rabatt
Pris 5,71 €
Rabatt

Äkta färsk lakritsrot som har krossats så att den är perfekt som örtte. Härlig aromrik smakupplevelse som kan avnjutas som sådan eller som extra smak i vilket te som helst. Det är viktigt att komma ihåg att det är klokt att vara försiktig ...

Pris efter rabatt
Pris 3,55 €
Rabatt

Hibiscus-örtte har många namn och till exempel i Egypten kallas det för carcade. Hibiscus innehåller roselle-växtens blommor och det är en mycket gammal dryk. Det sägs att det var jättepopulär dryck som faraonerna i forntida Egypten ...

Pris efter rabatt
Pris 2,90 €
Rabatt

Värderad örtte, om innehåller läkevänderöts krossad rot av hög kvalitet. Populärt i synnerhet som kvällörtte. Bryggt dryck är aromrik och har en jordnära smak typisk för läkevänderot.

Pris efter rabatt
Pris 4,36 €
Rabatt

Klassiskt örtte, som innehåller ingefära av högkvalitet från Asien. Kaffeinfri örtte, som har en stark ingefärasmak, som kan vara även litet het.

Pris efter rabatt
Pris 3,38 €
Rabatt

Mycket traditionell, helt av bambu tillvärkad tesil (diameter 6 - 7 cm). Den här tesil är inte för tesorter med de minsta teblad och i allmänhet den inte är en sil, som det är klokt att väljas, när man vill njuta sitt te utan tebladbitar. ...

Pris efter rabatt
Pris 3,35 €
Rabatt

Populära produkter