Ostoskori on tyhjä
VAIHDA VALUUTTA
TEEKAUPAN UUTISKIRJE
- uudet tuotteet ja tapahtumat, jne.

Teekauppa Veiström - Maukas Tee - Hyvä Mieli

Teekauppa Veiströmin tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä-, aromi- tai makuaineita.

YRTTI- JA HEDELMÄHAUDUKKEET

Hibiscus-haudukkeella on monta eri nimeä ja esimerkiksi Egyptissä sitä kutsutaan carcadeksi. Hibiscus valmistetaan roselle-nimisen kasvin kukinnoista ja juomana se on hyvin vanha. Hibiscuksen kerrotaan olleen suosittua jo muinaisen Egyptin ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 2,90 €
Alennus:

Klassinen yrttihauduke, jossa korkealaatuista aasialaista inkivääriä. Kofeiinittoman yrttiteen maku on vahvan inkiväärinen, mausteinen, jopa hieman tulinen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 3,38 €
Alennus:

Aitoa tuoretta lakritsujuurta murskattuna haudukkeeksi erinomaisesti sopivaksi. Upean aromikas makuelämys, jota voi valmistaa sellaisenaan tai lisättynä mihin tahansa teehen. Lakritsin kohdalla on hyvä muistaa, että sen käyttöä tulisi ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 3,55 €
Alennus:

Klassinen yrttihauduke, jossa korkealaatuista jauhettua inkivääriä Kiinasta. Kofeiinittoman yrttiteen maku on vahvan inkiväärinen, mausteinen, jopa hieman tulinen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 4,13 €
Alennus:

Arvostettu yrttihauduke, joka sisältää korkealaatuista rohtovirmajuuren rouhittua juurta. Suosittu erityisesti iltahaudukkeena. Haudutettu juoma on aromikas ja siinä on valeriaanalle ominainen maanläheinen vivahde.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 4,36 €
Alennus:

Yrttihauduke, jossa korkealaatuista suomalaista vuohenputkea uusimmasta sadosta. Kofeiinittoman yrttiteen maku on pehmeä ja maukas. Siinä on vivahteita persiljaa ja porkkanaa.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,22 €
Alennus:

Yrttihauduke, jossa korkealaatuista suomalaista vadelmanlehteä uusimmasta sadosta. Herkullinen ja suosittu kofeiiniton yrttihauduke, joka haudutettuna vihertävänkeltainen. Tuoksultaan vadelmainen yrttiteen on luontaisesti makeaa ja pehmeän ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,22 €
Alennus:

Korkealaatuista suomalaista mustaherukanlehteä uusimmasta sadosta. Herkullinen ja suosittu kofeiiniton yrttihauduke, joka on haudutettuna tuoksultaan upean aromikas ja mustaherukkainen sekä luontaisesti makeaa ja pehmeän maukasta.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,22 €
Alennus:

Herkullinen anisiisoppi on arvostettu haudukeyrtti. Haudutetun juoman väri on vihertävä ja upea maku on yhdistelmä vahvaa luontaista makeutta, anista sekä vihreän teen, lakritsin ja toffeen vivahteita.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,41 €
Alennus:

Suomalaista korkealaatuista piparmintunlehteä esimerkiksi yrttihaudukkeeksi tai mausteeksi teesekoituksiin. Piparminttu on mintuista vahva-aromisin ja erityisen herkullinen. Yksi parhaista yrttihaudukkeista!

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,41 €
Alennus:

Ehdottomasti yksi maailman arvostetuimmista yrttihaudukkeista uusimmasta sadosta. Puistolehmuksen tuoreena poimittuja kukintoja, jotka on kuivattu niin, että niissä olevat luontaiset eteeriset öljyt on saatu säilymään. Haudutettu juoma on ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,71 €
Alennus:

Korkealaatuista aitoa kissanminttua uusimmasta sadosta. Erinomainen ja maukas luontaisesti kofeiiniton hauduke. Haudutetun juoman hieman maku on erikoinen yhdistelmä mintun, sitruksen sekä hampun vivahteita. Maku on samojen lehtien ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 6,04 €
Alennus:

Yrttihauduke, jossa korkealaatuista suomalaista kamomillankukkaa uusimmasta sadosta. Maukas ja kofeiiniton klassinen yrttihauduke, joka haudutettuna vaaleankeltainen. Yrttiteen maku on pehmeä ja kukkainen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 7,89 €
Alennus:

Suosittuja tuotteita