Ostoskori on tyhjä
VAIHDA VALUUTTA
TEEKAUPAN UUTISKIRJE
- uudet tuotteet ja tapahtumat, jne.

Palvelua koskeva tietosuojaseloste (henkilötietolaki 523/1999, 10§ ja 24§)
versio 01.11.2015

rekisterinpitäjä
Teekauppa Veiström / GrowHow-KnowNow Partners (y-19082173)
Kuninkaankatu 24 L13
FI-33210 Tampere, FINLAND
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0408776799

yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Ilkka Veiström

rekisterin nimi
Sähköiset yhteydenotot -tietokanta, kanta-asiakkaat -rekisteri

henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on vastaanottaa sekä tarvittaessa tallentaa myöhempää käyttöä varten sähköiset yhteydenotot verkkopalvelusta. Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat verkkokauppatilausten käsittely ja arkistointi, kanta-asiakashallinta sekä muu asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely.

rekisterin tietosisältö
Käytössä oleva rekisteriversio sisältää henkilötiedot, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä ja kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä.

Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja. Kanta-asiakkuusjakso on kalenterivuosi ja rekisteristä poistetaan automaattisesti henkilöt, jotka eivät ole uusineet kanta-asiakkuuttaan kuuden(6) kuukauden kuluessa kanta-asiakkuusjakson päättymisestä.

säännönmukaiset tietolähteet
Hakijan henkilötiedot perustuvat hakijan itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä ja kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä. Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

tietojen säännönmukaiset luovutukset
Emme luovuta mitään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille, vaan niitä käsitellään ainoastaan GrowHow-KnowNow Partners -yhtiön myynnissä, tuotannossa sekä hallinnossa.

rekisterinsuojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

tarkastusoikeus
Rekisteriin kirjatulla henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää henkilöön todennettavasti kohdistettavasti kirjallisesti tai sähköisesti

muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskeva suoramainonta ja -markkinointi. Kieltoilmoitus tulee lähettää henkilöön todennettavasti kohdistettavasti kirjallisesti tai sähköisesti.

Suosittuja tuotteita