Ostoskori on tyhjä
VAIHDA VALUUTTA
TEEKAUPAN UUTISKIRJE
- uudet tuotteet ja tapahtumat, jne.

Teekauppa Veiström - Maukas Tee - Hyvä Mieli

Teekauppa Veiströmin tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä-, aromi- tai makuaineita.

HUNAJAT, SOKERIT JA MAKEUTUS

Huippulaadukas maustamaton pientilahunaja Hikiältä (Suomi). Luontaisesti makea ja herkullinen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,70 €
Alennus:

Huippulaadukasta pientilahunajaa Hikiältä (Suomi), joka maustettu aidolla ja 100 % luontaisella eukalyptusöljyllä. Pehmeä raikas eukalyptuksen maku. Maukasta esimerkiksi teen kanssa.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,80 €
Alennus:

Huippulaadukasta pientilahunajaa Hikiältä (Suomi), joka maustettu aidolla ja 100 % luontaisella luomuinkiväärilläöljyllä. Vahvasti inkiväärinen, mutta kuitenkin ihanan pehmeän makuinen hunaja. Maukasta esimerkiksi teen kanssa.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,85 €
Alennus:

Huippulaadukasta pientilahunajaa Hikiältä (Suomi), joka maustettu aidolla ja 100 % luontaisella luomuappelsiiniöljyllä. Raikas ja herkullinen maku. Maukasta esimerkiksi teen kanssa.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,89 €
Alennus:

Huippulaadukasta pientilahunajaa Hikiältä (Suomi), joka maustettu aidolla ja 100 % luontaisella luomubergamottiöljyllä. Erittäin maukasta ja täyteläistä. Ripaus Teekauppiaan Bergamottihunajaa, ja jokainen teesi voi maistua earl greyltä.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 6,10 €
Alennus:

Huippulaadukasta pientilahunajaa Hikiältä (Suomi), joka maustettu aidolla ja 100 % luontaisella luomulakritsijuurella. Ihanan pehmeän salmiakki-lakritsainen maku. Maukasta esimerkiksi teen kanssa. Tuotteen laktritsi voi sisältää jäämiä ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 6,58 €
Alennus:

Suosittuja tuotteita