Ostoskori on tyhjä
VAIHDA VALUUTTA
TEEKAUPAN UUTISKIRJE
- uudet tuotteet ja tapahtumat, jne.

Hauduttajan blogi

Yrttien lisäksi valmiina ovat nyt ensimmäiset erät tutuista meillä maustetuista makuhunajista, jotka ovat ainutlaatuisia niin hunajan kuin myös aitojen makuaineiden osalta. Ja kaikista herkuista löytyy testeri, joten maistamaan pääsee!

Nyt valmiina olevia hunajia ovat maustamattoman lisäksi makuina lakritsi, bergamotti (earl grey), eukalyptus ja appelsiini. Nam!

Maukas Tee - Hyvä Mieli


Varmasti aina laadukkaiden ja maukkauden haudutusyrttien valikoiman eteen on tehty meillä Teekauppa Veiströmissä valtavasti töitä. Kesän aikana ollaan saatu jo varsin hyvä pohjavalikoima kotimaisia sekä pääasiassa EU-tuontia olevia haudukkeita.

Valikoima täydentyy viikoittain ja ensi viikolla saadaan muun muassa alla olevat tuotteet nautittavaksi. Ja paljon lisää on tulossa pitkin syksyä.

Voikukka, juuri 100 %
hinta: 3,80 eur/50 g

Kärsimyskukka 100 %
hinta:4,32 eur/50 g

Siankärsämö 100 %
hinta: 3,34 eur/50 g

Kaneli, rouhe 100 %
hinta: 4,18 eur/50 g

Fenkolinsiemen 100 %
hinta: 3,25 eur/50 g

Aniksensiemen 100 %
hinta: 3,92 eur/50 g

Sitruunamelissa 100 %
hinta: 3,92 eur/50 g

Rohtosalkoruusu, lehti 100 %
hinta: 3,73 eur/50 g

 

Näitä seuraa sitten noin viikkoa myöhemmin ainakin


Rohtosalvia 100 %
Kamomillasaunio 100 %
Mesiangervo, lehti 100 %
Rosmariini 100 %


Yrtit ovat meillä aina tuoreimmasta sadosta. Ulkomaiset yrtit ovat aina tutkittuja, eikä vain puhtauden vaan myös aromi- ja muiden aineiden pitoisuuksien suhteen, joten Teekauppa Veiströmin yrtit ovat aina turvallisia sekä erityisen maukkaita!


TERVETULOA! Maukas Tee - Hyvä Mieli

Saamme lisää aitoa italialaista bergamottiöljyä uusimmasta bergamottihedelmäsadosta tulevalla viikolla. Supersuosittu Teekauppiaan™ Earl Grey Black (luomu) isketään heti maustumaan ja kaiken mennessä reseptin mukaan, herkkuearlgreyta saatte sitten jo viikon lopulla!

Kiitos innosta, jolla uudet yrttihaudukkeet olette ottaneet vastaan! Erityisesti vuohenputki ja vadelmanlehti näyttävät tuottavan hymyjä ja mukavia palautteita. Ne ovat selvästi ensimmäiset monista hittituotteista.

Nämä ovat seuraavat yrtit, jotka pian löytyvät Teekauppa Veiströmin valikoimasta:

 • damiana 100 %
 • piparminttu 100 %
 • anisiisoppi 100 %
 • laventeli 100 %
 • teerouhittu inkivääri 100 % (nyt löytyy jo jauheena)
 • timjami 100 %
 • viherminttu 100 %
 • rohtovirmajuuri, juuri 100 % (valeriaana)
 • lakritsijuuri, juuri 100 %
 • sitruunaverbena 100 %
 • limetin kukinto 100 %

Ja PALJON enemmän on tulossa, kunhan keksimme, mihin kaiken pistää. Teekauppa Veiströmin yrttivalikoimaan on tällä hetkellä valittuna ja osittain tilattuna yhteensä noin 60 erilaista yrttiä/haudutettuna nautittavaa siemenlaatua. Ja yllä mainitut liittyvät tosiaan noin viikon kuluessa jo aikaisemmin julkistettuun ja myyntiin tarjottuun valikoimaan.

TERVETULOA! Maukas Tee - Hyvä Mieli

Teekauppa Veiström on vaihtanut haudukkeina käytettävissä yrteissä siltä osin kuin mahdollista nyt kotimaiseen ja ensimmäiset valinnat (lista alla) luonnonkasvihaudukkeita saapuvat myyntiin noin viikon kuluessa.

Monen herkullisen yrtin myyminen ei ole mahdollista sen saatavuuden tai elintarvikekäyttölaadun johdosta, mutta monen montaa olisi tarkoitus selvitellä! Joten näiden jo valittujen lisäksi olisi suuri ilo kuulla, mitä haluaisit lisäksi löytyvän?

Tässä jo valikoimaan valittuja yrttejä

Kamomilla (saapuu ensimmäisenä)
Kultapiisku
Anisiisoppi
Laventeli (saapuu ensimmäisenä)
Mustaherukka, lehti
Nokkonen, lehti
Piparminttu (saapuu ensimmäisenä)
Poimulehti
Salvia
Siankärsämö
Sitruunamelissa
Viherminttu
Vuohenputki (saapuu ensimmäisenä)
Väinönputki, lehti
Humala
Inkivääri (saapuu ensimmäisenä)
Mesiangervo, kukka
Mustikka, lehti
Vadelma, lehti (saapuu ensimmäisenä)

Lisätoiveita ja ehdotuksia vaikkapa Facebook-sivulle suositellaan! Lisäksi yhteyttä voi ottaa sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja soittamalla (puh. 0408776799).

 

TERVETULOA! Maukas Tee - Hyvä Mieli

Meiltä on ollut japanilaiset teet käytännössä kokonaan poissa valikoimasta jo jonkin aikaa, kun sadot yksinkertaisesti loppuivat kesken. Mutta nyt on kuin joulu olisi keskelle kesää tullut!

Varsinaista toimitusta edeltävät satonäytteet japanilaisista teelaaduista yhdeltä Japanin suurimmalta teentuottajalta pasahtivat juuri ovesta sisään. Ja tottakai kaikki tämän vuoden satoa.

Vielä muutamia viikkoja on pakko myydä eioota, mutta hyvin pian aikaisempi valikoima moninkertaistuu ja hyllyyn saadaan myös esimerkiksi senchan ensisatoja sekä harvinaisempaa gyokuroa sekä hieman erilaisempia matcha-teelaatuja.

  

 

TERVETULOA! Maukas Tee - Hyvä Mieli

 

 

My grandfather always said, “Whatever it is, drink your tea and let it all go, let the steam take your problems away.” As a young girl I thought he was just tricking me into eating and drinking (because like all kids I hated food and had a sweet tooth.) But now, as an adult, I remember his words and his advice has worked every time. The answer? Good quality Tea!

How well do you know your tea? My knowledge on this was and is still being tested only because I now am forced to use tea bags. Most of you might be wondering why this is a big deal, here is why. I am Kenyan and I lived there for 19 years before moving to Finland. For those who are not familiar with the Kenyan food and drink culture just know that in Kenya, tea is everything.

Teekauppa Veiström on nyt mukana TripAdvisor-palvelussa, joka on kohdennettu erityisesti matkailijoille. Jos olet palvelun käyttäjä, olisi hienoa saada meistä arvostelusi muille nähtäväksi!

Olemassa olevat arvostelut sekä Teekauppa Veiström yleisesti TripAdvisorissa löytyvät oheisen linkin kautta

TripAdvisor

 

Teekauppa Veiströmin Tampereen myymälä on avoinna Kissanmaalla viimeistä päivää perjantaina 30.10.2015. Uusi myymälä avautuu Tampereen keskustassa, Kuninkaankatu 24:ssä maanantaina 2.11.2015.

Uusi liikepaikka on merkittävästi Kissanmaata pienempi, mutta valikoima pysyy ennallaan, monipuolistuen syksyn aikana. Asiakaspaikkoja teen nauttimista varten uudessa myymälässä tulee olemaan ainakin kaksi.

Teekauppa Veiström on avoinna Kuninkaankadulla arkisin 10 - 19 ja lauantaisin 10 - 16. Ennen joulua myymälä palvelee lisäksi sunnuntaisin.

 

Torstaina 27.8.2015 on kello 22:05 hyvä syy jokaisella istua mukavaan tuoliin, hauduttaa kupillinen maukasta teetä ja hakea radiosta Yle Radio 1. Sieltä tulee miltei tunnin ohjelma teestä, jossa mukana Teekauppa Veiströmin lisäksi muun muassa mahtavan helsinkiläisen teekaupan, Demmers Teehausin Kirsi Pullinen, kirjailija-journalisti ja todellinen teen ystävä Walter de Camp sekä arvostetun Kiinalainen Teekirja -kirjan kirjoittaja Pekka Nihtinen.

Ohjelma on pysyvästi kuunneltavana Yle Areena Radiossa

 

Teekauppa Veiströmiä tuottava GrowHow-KnowNow Partners on nyt TE-keskuksen työkokeilukohde ja tarjoaa mahdollisuuden työkokeilujaksolle Teekauppa Veiströmin myymälässä (yrittäjyys, myynti ja asiakaspalvelu), taloushallinnossa (kirjanpito-, taloushallinto- ja toimistotehtävät) tai esimerkiksi markkinoinnin tehtävissä (viestintä ja markkinointi).

Lisätietoja antaa Teekauppa Veiströmin Kauppias ja liikkeenharjoittaja Ilkka Veiström (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0408776799/asiakaspalvelu).

Me Teekauppa Veiströmissä todella rakastamme hyvää teetä! Tässä Sinulle nähtäväksi kaksi lyhyttä videota rakkaudesta teehen. Toinen videoista on musiikilla ja toisella Teekauppa Veiströmin Kauppias Ilkka Veiströmin kertoo siitä, mikä tekee Teekauppa Veiströmin teestä erityistä.

Maukas Tee - Hyvä Mieli -video musiikilla

Maukas Tee - Hyvä Mieli -video puheella

 

 

Tampereen Teekaupan aukioloajat muuttuvat maanantaina 27.7.2015. Teekauppa on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10:00 - 19:00.

 

Teekauppa Veiströmin verkkokauppa ja myyntipisteet palvelevat myös muina aikoina. Löydät kaikki myymälät ja myyntipisteet täältä.

 

Meillä on Tampereen Teekaupassa edessä vielä pari erikoisaukiolopäivää (perjantai 10.7. klo 9:00 - 16:00 ja la 11.7. suljettu), joiden jälkeen Teekauppa Veiström palaa inventaariopäiviltä monin uudistuksin.

Esimerkiksi myymälän hyllyt ovat hypänneet toisiin suuntiin ja ensimmäiset tuotteet on lisätty uudistettuun verkkokauppaan. Näillä sitten jatketaan valikoiman merkittävään kasvattamiseen tulevien viikkojen aikana. Lähiviikkoina Tampereen keskustaan avataan kaksi Teekauppa Veiströmin myyntipistettä, joiden valikoima miellyttää maukkaan teen ystäviä. Teekauppa Veiströmin Kauppiaan pitkäaikainen unelma toteutuu vihdoin ja suurin osa maustetuista teelaaduista tulee olemaan omaa tuotantoa, 100 % luontaisista raaka-aineista, luonnollisesti. 

Suosittuja tuotteita